вторник, 15 януари 2008 г.

Януарско


Кофти месец е Януари. Празниците минаха - заедно с тях депресивната радост на половината човечество. В неделя ме впрегнаха да махна елхата. Та вече само изтормозените гирлянди в офиса подсказват, че доскоро най-актуалната смешка беше "Празници са, да бъдем добри". А сега на дневен ред са студът, кишата, свършилите кинти покрай новогодишните глупости (добре де, моите не са свършили, понеже съм дяволски разумно дете, но идеята е такава)

Ииии цяла година пред мен.

Много забавно точно по средата на същия този месец краят на семестъра прелива плавно в началото на сесията. Мъгли и ями! И настава лудницата. Имаш ли нещо по ВГИС (ВГъЗ?)? А конспекта по ГРО дадоха ли го най-сетне? Кога да е изпита? - На 4ти? - Ама аз не мога на 4ти, че на 2ри имам изпит по тръта-пръта. Носиш ми лекциите? Супер - дай да ги снимам.

Стабилна опашка пред ксерокса.

А кога трябва да предаваме картите по ПГК? Е*а ли го.... Утре. Утре? WTF?! Кой ги има всичките?

Редът идва

Ей-това, 2 пъти. - Снимай го и на мене? - Ок, 3 пъти... колко ви дължа? - 2.48 лв

Мдам. Обичам точните числа.

А в главицата ми е едно празно, празно...Адската досада от академизмите отдавна се е превърнала в хронична такава. Не ми се занимава и това си е.

Днес температурите at least бяха положителни.

Кал в краката, слънце в очите, The Verve в ушите и се чувствах като невидимата кралица на вселената. Всъщност просто като невидима.

Стига.

Love'n'peace!




^^

ей-тук съм

неделя, 6 януари 2008 г.

Изначално...

Топка дрехи на земята

гола стъпвам на перваза.

Не, не! Не за да се мятам.

Просто вкъщи да си вляза




Ето до къде води неделната скука.


Някой да ми каже "Добре дошла"? Няма нужда, впрочем. Така и така добре дошла се чувствам. Колко и дали ще пиша тук, ще разбера след няколко месеца.


А за сега -

Здравей, свят!

Стоп!

Не те харесвам...